Bouwgronden Te koop Ardennen

Bent u op zoek naar een villa bouwgrond in de Belgische ardennen? Immo Lippens biedt u een ruime keuze aan villagronden in de Belgische ardennen.

Villagronden Ardennen

Investeren in de ardennen

De crisis heeft aangetoond hoe ongelofelijk volatiel de beurshandel is, maar ook dat goud een heel speculatieve belegging is. Reden te meer waarom veel investeerders liever voorzichtig zijn door te kiezen voor vastgoed.

Een vastgoed stijgt in waarde in de loop der jaren. De gemiddelde jaarlijkse waardevermeerdering in de laatste 15 jaar bedraagt ongeveer 15%, experts menen dat de waardevermeerdering over de volgende 10-20 jaar rond dit cijfer zal blijven schommelen.

Na 30 jaar ervaring in de beleggingswereld weten we heel goed wat een vastgoedinvesteerder wil:

  • Zijn vermogen veiligstellen
  • Een eerlijk rendement krijgen
  • Een eigendom van goede kwaliteit aankopen waarvan de duurzaamheid gewaarborgd is
  • De rompslomp die gepaard gaat met het steeds complexere vastgoedbeheer zo veel mogelijk vermijden.

Hoe maak ik mijn aankoop voor villagronden in de Ardennen fiscaal zo interessant mogelijk? We willen ons hier uiteraard niet in de plaats stellen van een notaris of een fiscaal specialist, maar u informeren over enkele eenvoudige mogelijkheden die de Belgische wet toelaat.


Alleen kavels met bestemming om te bouwen

Ook in de Ardennen is een groot aanbod van kavels beschikbaar, maar dan gaat het vaak om landbouwgronden waarbij wordt gespeculeerd op een toekomstige wijziging in het bestemmingsplan. Met alle risico’s van dien. Bij ons gaat het alleen om kavels waarop gebouwd mag worden.

Ardennen tabel
Informatiebrochure Ardennen

Download
de infobrochure

Waarom investeren in villagronden in de Ardennen? Download onze gratis informatiebrochure voor alle info. Vul uw email in en ontvang onmiddellijk een link om onze infobrochure te downloaden.

Contactformulier werd verstuurd. We nemen binnenkort contact met u op.

Pieter Lippens

Pieter Lippens

Vastgoedmakelaar
+32 475 83 74 04
pieter@immo-lippens.be