Bankbeslag Spanje

Koop nu uw appartement of woning aan meer dan 50% korting!

Appartementen vanaf 40000€, bij immo Lippens is dat mogelijk. Wij werken rechtstreeks samen met lokale banken te Spanje en bieden jullie hun projecten aan.

Door de vastgoed crisis in 2007 zijn er veel aannemers en particulieren die hun lening niet langer konden betalen, daardoor werden de panden eigendom van de bank. Ondertussen is alle papier werk van de panden in orde gebracht en werden wij aangesteld als rechtstreekse verkopers van de bank en bieden wij appartementen en woningen aan aan zeer scherpe prijzen tot soms 70% korting. Hou er rekening mee dat dit een tijdelijk markt is, dit is een unieke kans om vastgoed te kopen aan zeer scherpe prijzen. De projecten, appartementen, woningen worden zeer snel verkocht, het is dus wel nodig om zich ervan bewust te zijn om snel te reageren en ter plaatse te gaan.

Wat zal Immo Lippens voor u betekenen: wij begeleiden u vanuit België en in Spanje voor een veilige aankoop van een bankbeslag, we helpen u uw papieren extra te controleren via de advocaat, helpen u met de nodige documenten, tonen mooie meubelwinkels... tot u de sleutel in handen hebt. Maar daar stopt het niet, wij hebben ook een dienst na verkoop, u blijft steeds welkom met al uw vragen en wij doen ons uiterst best om u te helpen. Daar wij in rechtstreeks contact staan met de bank worden jullie, onze klanten als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe aanbiedingen, ook als u ter plaatse bent en we hebben een nieuwe opportuniteit zullen wij u deze onmiddellijk tonen!

Pieter Lippens

Pieter Lippens

Vastgoedmakelaar
+32 475 83 74 04
pieter@immo-lippens.be

Te koop Spanje / bankbeslag

Koop nu uw appartement, woning of villa aan meer dan 50% korting! Appartementen vanaf 40000€. Wij werken rechtstreeks samen met lokale banken te Spanje en bieden jullie hun projecten aan.

Resultaten (1)

Te laat
Verkocht
San Javier
Appartement Te koop

Appartement San Javier

 • 1
  SLP
 • 1
  BDK

Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 22/01/2022

Costa Blanca,
het Florida van Europa

De Costa Blanca ligt aan de zuidoost kust van Spanje en maakt onderdeel uit van de Comunidad Valencia. Het strekt zich uit tussen Vinaros in het noorden tot Torrevieja in het zuiden over een lengte van 251km.

 • Het klimaat van de Costa Blanca is één van de meest aangename en gezonde van Europa.
 • Een klein paradijs omgeven door bergen die zorgen voor een mild klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22,5 graden en zelden tot geen regendagen.
 • Witte zandstranden, lage duinen, afgewisseld met rotspartijen en steile kusten. Door het uitstekende klimaat varen mensen met reuma, ischias en astma wel in deze omgeving.
 • Ook de sport- en natuur liefhebbers vinden hun weg langs de verschillende wandel- en fietspaden en doorheen de regionale natuurparken.
 • De Costa Blanca is immers een geliefde plek voor de vele trekvogels. Voor de kleinsten onder ons zijn er verschillende pret- en water parken, een zoo, karting, water- en strand sporten, …

Kaart Costa Blanca

TOPINVESTERINGEN

Na de vastgoed crisis van 2007 wordt er terug volop gebouwd en verkocht in Spanje, hele projecten worden in een mum van tijd uitverkocht en nieuwe projecten rijzen uit de grond. De markt lijkt zich volledig te herstellen, maar de prijzen zijn nog steeds zeer interessant!

Interessante
video's en info

Costa Blanca Zuid

Costa Blanca Zuid: Alicanté tot Mar Menor. In deze streek zijn de vastgoed prijzen laag en de temperatuur is er zeer aangenaam! Torrevieja is het centrum van deze streek, er is een prachtige boulevard met winkeltjes en er zijn ook tal van restaurantjes en bars waar je het ganse jaar terecht kan. Costa blanca is een geliefde streek voor vakantiegangers en overwinteraars, de zon schijnt gemiddeld 300 dagen per jaar.

Ontdek

Mar Menor

Mar Menor heeft een afgesloten binnenzee, er zijn ook modderbaden en zoutmeren die als zeer geneeskrachtig bekend zijn. De Mar Menor is druk in de zomer en rustiger in de winter.

Ontdek

Costa Blanca Noord

Costa Blanca Noord: Alicanté tot Denia. In deze streek vinden we veel bergen en een prachtige groene natuur. De meest gekende stad is natuurlijk Benidorm waar veel Belgen hun vakantie doorbrengen of overwinteren. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er mooie wandelpaden in de omgeving waar je steeds kunt genieten van het prachtige uitzicht over de natuur en de zee.

Ondek

Uw ticket naar de zon

Zoekt u uw droomverblijf in Spanje aan de Costa Blanca? Dan bent u bij Immo Lippens aan het juiste adres!

Wij organiseren bezichtigingstrips op maat om het perfecte tweede verblijf voor u te vinden. De trip duurt 3 - 4 dagen waarin u het mooiste vastgoed aanbod te zien krijgt alsook de omgeving.

De trip en alle voor- en naservice gebeurt steeds in het Nederlands. Dit is dé perfecte manier om een totaal beeld te krijgen van de projecten.

Wenst u meer informatie over deze trips?

Lees meer