Handelspanden Te koop Spanje

Handelspanden Zoekt u een handelspaand aan de Costa Blanca? Ontdek ons uitgebreid en dagelijks geüpdate aanbod handelspanden.

Resultaten (10)

€ 150.000
Alfaz Del Pi
Handelspand Te koop

Local Alfaz Del Pi

 • 1
  BDK
€ 160.000
Altea
Handelspand Te koop

Local Altea

 • 3
  BDK
€ 160.000
Altea
Handelspand Te koop

Local Altea

 • 1
  BDK
€ 320.000
Altea
Handelspand Te koop

Local Altea

  € 1.500.000
  Benissa
  Handelspand Te koop

  Hotel Benissa met zwembad

  • 9
   SLP
  • 9
   BDK
  € 950.000
  Calpe
  Handelspand Te koop

  Hotel Calpe

  • 17
   SLP
  • 17
   BDK
  € 2.750.000
  Moraira
  Handelspand Te koop

  Hotel Moraira

  • 16
   SLP
  • 16
   BDK
  € 1.450.000
  Benissa
  Handelspand Te koop

  Hotel Benissa

   € 130.000
   Alfaz Del Pi
   Handelspand Te koop

   Local Alfaz Del Pi

   • 1
    BDK
   € 90.000
   Altea
   Handelspand Te koop

   Local Altea

   • 2
    BDK

   Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
   Laatste update: 21/08/2019

   Costa Blanca,
   het Florida van Europa

   De Costa Blanca ligt aan de zuidoost kust van Spanje en maakt onderdeel uit van de Comunidad Valencia. Het strekt zich uit tussen Vinaros in het noorden tot Torrevieja in het zuiden over een lengte van 251km.

   • Het klimaat van de Costa Blanca is één van de meest aangename en gezonde van Europa.
   • Een klein paradijs omgeven door bergen die zorgen voor een mild klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22,5 graden en zelden tot geen regendagen.
   • Witte zandstranden, lage duinen, afgewisseld met rotspartijen en steile kusten. Door het uitstekende klimaat varen mensen met reuma, ischias en astma wel in deze omgeving.
   • Ook de sport- en natuur liefhebbers vinden hun weg langs de verschillende wandel- en fietspaden en doorheen de regionale natuurparken.
   • De Costa Blanca is immers een geliefde plek voor de vele trekvogels. Voor de kleinsten onder ons zijn er verschillende pret- en water parken, een zoo, karting, water- en strand sporten, …

   Kaart Costa Blanca

   TOPINVESTERINGEN

   Na de vastgoed crisis van 2007 wordt er terug volop gebouwd en verkocht in Spanje, hele projecten worden in een mum van tijd uitverkocht en nieuwe projecten rijzen uit de grond. De markt lijkt zich volledig te herstellen, maar de prijzen zijn nog steeds zeer interessant!

   Interessante
   video's en info

   Costa Blanca Zuid

   Costa Blanca Zuid: Alicanté tot Mar Menor. In deze streek zijn de vastgoed prijzen laag en de temperatuur is er zeer aangenaam! Torrevieja is het centrum van deze streek, er is een prachtige boulevard met winkeltjes en er zijn ook tal van restaurantjes en bars waar je het ganse jaar terecht kan. Costa blanca is een geliefde streek voor vakantiegangers en overwinteraars, de zon schijnt gemiddeld 300 dagen per jaar.

   Ontdek

   Mar Menor

   Mar Menor heeft een afgesloten binnenzee, er zijn ook modderbaden en zoutmeren die als zeer geneeskrachtig bekend zijn. De Mar Menor is druk in de zomer en rustiger in de winter.

   Ontdek

   Costa Blanca Noord

   Costa Blanca Noord: Alicanté tot Denia. In deze streek vinden we veel bergen en een prachtige groene natuur. De meest gekende stad is natuurlijk Benidorm waar veel Belgen hun vakantie doorbrengen of overwinteren. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er mooie wandelpaden in de omgeving waar je steeds kunt genieten van het prachtige uitzicht over de natuur en de zee.

   Ondek

   Uw ticket naar de zon

   Zoekt u uw droomverblijf in Spanje aan de Costa Blanca? Dan bent u bij Immo Lippens aan het juiste adres!

   Wij organiseren bezichtigingstrips op maat om het perfecte tweede verblijf voor u te vinden. De trip duurt 3 - 4 dagen waarin u het mooiste vastgoed aanbod te zien krijgt alsook de omgeving.

   De trip en alle voor- en naservice gebeurt steeds in het Nederlands. Dit is dé perfecte manier om een totaal beeld te krijgen van de projecten.

   Wenst u meer informatie over deze trips?

   Lees meer