Vastgoed aan zee

Het vastgoed kantoor Immo Lippens uit Oostduinkerke is gespecialiseerd in de verkoop in Spanje, wij hebben ook een kantoor ter plaatse zodat wij alles goed kunnen opvolgen. Ondanks dat de vraag naar een tweede verblijf in Zuid Spanje zeer groot is komt dat de prijzen zeer gunstig zijn zowel voor de Belgische spaarder als voor de investeerder.

Door onze goede relatie met de verschillende bouwheren in de Costa Blanca hebben wij een enorm groot aanbod aan nieuwbouw projecten in verschillende prijsklassen.

Ook in het domein van herverkoop hebben wij tal van mooie aanbiedingen. Door ons enorm aanbod (+ 2000 panden) behoren we tot de grootste spelers op de Spaanse markt.

Eén van de enorme pluspunten voor de Belgische kopers is dat er zowel in Spanje als in België een volledig Nederlandstalig team aanwezig is. Het kantoor in Spanje wordt dan ook geleid door een Belgische.

Voor potentiële kopers wordt er een persoonlijke professionele begeleiding georganiseerd van A tot Z in het Nederlands. Daarbij wordt alles zorgvuldig opgevolgd door een gespecialiseerd advocaten kantoor met dienst na verkoop.

Pieter Lippens
Hoofdkantoor
Leopold II laan 27
8670 Oostduinkerke
+32 496 21 84 13
+32 475 83 74 04
info@immo-lippens.be
Pieter Lippens

Pieter Lippens

Vastgoedmakelaar
+32 475 83 74 04
pieter@immo-lippens.be
Pieter Lippens

Leen

Spanje
+32 496 21 84 13
leen@immo-lippens.be

Stuur ons een mail

Contactformulier werd verstuurd. We nemen binnenkort contact met u op.