Informatie

Onze ervaring

Een aankoop met ons kantoor verloopt zeer veilig, het advocaten kantoor waar wij mee samenwerken is streng voor de bouwers, alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd en daar zijn onze klanten ook steeds zeer tevreden over.

De gemeenschappelijke kosten/ reservefonds heeft men tot nu toe bitter weinig nodig aangezien alle projecten nieuwbouw zijn.

Ook goed om te weten is dat er tegenwoordig ook rekening gehouden wordt met de energie normen. De appartementen zijn goed geïsoleerd!

Voor de rest is het leven daar heel aangenaam, zon, lekker eten, veel genieten en doordat de Spaanse bevolking niet zo gestresseerd is als wij Belgen neem je een beetje hun rust over en is het écht mogelijk om tot rust te komen
Bij ons is het ook steeds ‘thuiskomen’ doordat je zelf je appartement inricht en er een thuis van maakt heb je niet enkel een tweede verblijf maar ook een tweede thuis.

Veel mensen vragen ons, als je een appartement hebt in Spanje, dan ga je toch nergens anders meer op reis? Wel we hebben veel mensen die toch merken dat ze nog mooie reizen maken, natuurlijk ga je sneller eens naar Spanje als je enkele vrije dagen hebt want door de goedkope vliegtickets en de gemakkelijke verbinding is dit geen grote overbrugging.

In de luchthaven wordt dan meestal een auto gehuurd, dit is ook zeer goedkoop en gemakkelijk. Ophalen in de luchthaven als je aankomt en in de luchthaven terug afzetten als je vertrekt.

Hopelijk is dit duidelijke informatie! Indien er nog vragen zijn mag je zeker bellen of een e-mail sturen!