Huizen te koop in Spanje

Costa Blanca Noord, Costa Blanca Zuid, Luxevastgoed, Spanje

Bent u op zoek naar een villa met zeezicht, buitenverblijf, vakantiehuis met of zonder zwembad aan de Spaanse Costa Blanca? Als vastgoedspecialist in Spanje helpen we u deze wens waar te maken.

Droomt u van meer tijd door te brengen aan de Middelandse zee of in het zonnige binnenland? In ons aanbod vind je meer dan 1500 huizen, 1400 appartementen en 540 nieuwbouw projecten.

Immo Lippens is reeds jaren actief in de verkoop van panden en gronden aan de Spaanse Costa Blanca en Mar Menor, met zowel onze kantoren in België als in Spanje staan wij elke dag paraat voor onze klanten, na-service is dan ook 1 van onze grote troeven. De prijzen zijn nog steeds zeer gunstig, zowel voor de Belgische spaarder als voor de investeerder! Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw Spaanse eigendom.

Ons ruim aanbod overkoepelt zowel goedkope woningen als luxe villas, nieuwbouw, herverkoop en bankbeslag en dit zowel voor investeerders die een optimaal rendement nastreven, als voor mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf.

Aarzel niet langer en bel ons vandaag nog op +32 496 21 84 13 41 of contacteer ons voor de aankoop van uw verblijf in Spanje, samen met u gaan wij graag op zoek naar de woning van uw dromen!

Ontdek ons huizen aanbod


Nieuws 2016