Diensten

20+ jaar ervaring

Immo Lippens

Kopen of verkopen

Wat kan immo Lippens voor u betekenen:

Gratis schatting van uw woning aan de correcte marktprijs. We zorgen voor alle nodige documenten bij verkoop (EPC- attest, keuring elektriciteit, bodem attest, stedenbouwkundige inlinchting…) We zorgen voor publiciteit: via verschillende websites, kranten, google ads, facebook campagnes, flyers… Tevens staan wij ook op de 3 grootste tweede verblijfbeurzen (Gent, Brussel, Antwerpen) Professionele opvolging waarbij u regelmatig op de hoogte gehouden wordt en indien u vragen hebt staan wij altijd voor u klaar. Zo zorgen wij voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw eigendom. Dit alles doen wij aan de beste voorwaarden, maak zeker een afspraak om kennis te nemen van onze beste voorwaarden.

Contacteer ons
Immo Lippens België

België

Kust en Hinterland

Het familiekantoor Immo Lippens bestaat al sinds 1992 en heeft dus jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van appartementen en huizen aan de kust en het hinterland.

Ontdek aanbod

Spanje

Costa Blanca en Mar Menor

Immo Lippens biedt u een totaalbegeleiding aan in de aankoop van een huis, appartement of luxevastgoed in Spanje. We beschikken we over het ruimste aanbod aan de Costa Blanca.

Ons kantoor

Een eigendom kopen of verkopen

Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren in België of Spanje?

Contacteer ons nu en wij komen vrijblijvend langs voor een gratis schatting!

Een eigendom kopen of verkopen

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe panden in uw omgeving en kunnen deze informatie toesturen met uw toestemming

Toestemming

Aangezien wij werken met softwareprogramma Omnicasa om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden betreft de laatste nieuwe panden gelieve uw goedkeuring te geven om uw gegevens te mogen bewaren


Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden