Immo Lippens

Over ons

Ons team

Immo Lippens team

Het vastgoed kantoor Immo Lippens uit Oostduinkerke is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in Spanje, meer bepaald aan de Costa Blanca en de Costa Calida. Wij hebben ook een kantoor ter plaatse in San Pedro del Pinatar zodat wij alles goed kunnen opvolgen. Ondanks de grote vraag naar een verblijf in Zuid Spanje blijven de prijzen zeer interessant voor de Belgische spaarder als voor de investeerder. 

Door onze goede relatie met de verschillende bouwheren in de Costa Blanca/ Calida hebben wij een enorm groot aanbod aan nieuwbouw projecten in verschillende prijsklassen. 

Ook in het domein van herverkoop hebben wij tal van mooie aanbiedingen. Door ons enorm aanbod en jarenlange ervaring behoren we tot de grootste spelers op de Spaanse markt. 

Eén van de enorme pluspunten voor de Belgische kopers is dat er zowel in Spanje als in België een volledig Nederlandstalig team aanwezig is. Het kantoor in Spanje wordt dan ook geleid door Wim die afkomstig is uit Ieper. 

Voor potentiële kopers wordt er een persoonlijke professionele begeleiding georganiseerd van A tot Z in het Nederlands. Daarbij wordt alles zorgvuldig opgevolgd door een gespecialiseerd advocaten kantoor met dienst na verkoop. 

Spanje

Kantoor België – Spanje

Om onze klanten een goede opvolging te kunnen garanderen en een aanspreekpunt in beide landen te hebben, kozen wij ervoor om zowel een kantoor in België (Oostduinkerke) en in Spanje (San Pedro del Pinatar) te openen.

Je kan dus voor, tijdens en na de aankoopprocedure steeds bij ons terecht. We doen dan ook onze uiterste best om alle klanten met raad en daad bij te staan.
Ons team in België en in Spanje bestaat uit Belgen dus wij spreken allemaal Nederlands, zo is er geen communicatie probleem bij de aankoop van uw droom woning.

 • Gratis schatting, EPC en elektriciteitskeuring bij verkoop door ons kantoor

 • Doelgerichte publiciteit voor een snelle verkoop

 • Een vertrouwenspersoon bij onderhandelingen

 • Opvolging van alle mogelijke kopers

 • Volledig administratieve afhandeling bij uw opdracht

 • Juridische ondersteuning op elk moment van de dag

 • Ons team

  Claim uw vliegtickets

  Vlieg gedurende 1 jaar gratis naar Spanje bij aankoop van een nieuwbouwappartement of -woning bij Immo Lippens.

  Stuur uw gegevens en we mailen uw voucher!

  Claim uw vliegtickets

  Claim uw voucher!

  Waardebon bij TUI fly ter waarde van € 2000. Bedrag gebaseerd op het gemiddelde die aan vliegtuigtickets besteed wordt door onze klanten gedurende het eerste jaar na hun aankoop. Geldig vanaf 15/5/2022 tot 1 september 2022. Niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen. In ontvangst te nemen na het verlijden van de notariële akte.

  Blijf op de hoogte

  Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe panden in uw omgeving en kunnen deze informatie toesturen met uw toestemming

  Toestemming

  Aangezien wij werken met softwareprogramma Omnicasa om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden betreft de laatste nieuwe panden gelieve uw goedkeuring te geven om uw gegevens te mogen bewaren


  Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden