Costa Calida

Te koop in Cabo de Palos

Aanbod

 1 Resultaten

  € 3.950.000
  5
  5
  481.4 m²

  Ids: 22372
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 24/09/2023

  Cabo de Palos is een traditioneel vissersdorp. Het aangename vis- en zeilcentrum is bekend om de vuurtoren, zondagse markt en vele fenomenale, heerlijke visrestaurants in de mooie haven. Cabo de Palos is een veelzijdig, charmant vissersdorpje en één van de mooiste plekjes van de Costa Cálida.

  De kaap waarop Cabo de Palos ligt, biedt twee spectaculaire vergezichten. Vanuit de 19e eeuwse vuurtoren kijk je uit op Middellandse Zee en het lange zandstrand ‘Playa de Levante’. Aan de andere kant van de kaap spot je indrukwekkende kliffen en rotsen. Stenen trapjes leiden je naar kleine strandjes en baaitjes met kristalhelder water. Ondanks de vuurtoren, die stamt uit 1965, liggen er veel scheepswrakken voor de kust van Cabo de Palos. Deze wrakken in combinatie met rotsformaties en de diversiteit aan vissen maken dit gebied tot één van de mooiste duik- en snorkel plekken van Europa. Er zijn verschillende duikscholen ter plaats die jou met plezier meenemen onder water!

  Via ...