Costa Blanca

Te koop in Cabo Roig

Aanbod

 5 Resultaten

Ids: 23733,23732,23731,23730,22378
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 24/09/2023

Cabo Roig is een dorp aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van Spanje. Het is populair bij Spaanse vakantiegangers sinds de jaren 70, door de jaren heen werd het ook een zeer populaire vakantiebestemming voor toeristen uit verschillende landen. La Zenia met zijn welgekend openlucht shoppingcenter is gelegen in het aangrenzende gebied. Alicante, Murcia en Cartagena liggen allemaal binnen 45 minuten rijden van dit dorp met een zeer modern gevoel aan de Spaanse kust.

Cabo Roig heeft twee grote stranden met blauwe vlag; Het strand van Cala Capitan is het grotere en het tweede is het strand Cabo Roig, ook wel Cala Caleta-strand genoemd, hier kun je genieten van de prachtige klifwandeling in Cabo Roig.

Cala Capitan-strand is een gezinsvriendelijk strand vanwege het lagune-achtige gebied waar het water ongeveer gedurende vijftig meter nauwelijks hoger komt dan een 30-tal cm. Hier vind je strandbars waar je een ligstoel en parasol kunt huren, ze bieden ook kluisjes ...