Costa Blanca

Te koop in Denia

Aanbod

 4 Resultaten

  € 431.000
  3
  2
  110 m²

  Ids: 23796,23665,23365,23363
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 24/09/2023

  Huizen en appartementen in Denia

  Ben je op zoek naar een prachtige woning aan de Costa Blanca? Dan is Denia een prachtige bestemming om te overwegen. Gelegen aan de Middellandse Zee, biedt Denia een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur. Als vastgoedkantoor met jarenlange ervaring in het verkopen van vastgoed in Spanje, kunnen we je helpen bij het vinden van jouw droomhuis in Denia.

  Denia heeft een breed scala aan woningen, van traditionele Spaanse huizen tot moderne villa's en appartementen. Of je nu op zoek bent naar een permanent huis, een vakantiewoning of een investeringsmogelijkheid, Denia biedt een verscheidenheid aan opties. Daarnaast biedt Denia een uitstekende levenskwaliteit dankzij de schone lucht, het milde klimaat en de nabijheid van de zee en de bergen.

  Denia heeft ook veel te bieden op het gebied van cultuur en geschiedenis. Het oude stadscentrum is gevuld met middeleeuwse gebouwen, smalle straatjes en pleinen, en er zijn vele evenementen en festivals ...