Costa Blanca

Te koop in Javea

Aanbod

 1 Resultaten

Ids: 23283
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 24/09/2023

Vastgoed te koop in Javea - Ontdek de prachtige kust van de Costa Blanca

Javea is een prachtig kustplaatsje gelegen in de Costa Blanca. Als je op zoek bent naar een woning met een spectaculair uitzicht op zee en een ontspannen levensstijl, dan is Javea een uitstekende optie. Immo Lippens, een vastgoedmakelaar met kantoren in België en Spanje, kan je helpen bij het vinden van jouw droomhuis in deze mooie badplaats.

Waarom Javea?

Javea is een schilderachtig kustplaatsje met een mediterrane sfeer en een mild klimaat. Het is gelegen tussen de prachtige bergen van de Montgó en de Middellandse Zee en heeft een lange kustlijn met veel stranden en baaien. Er zijn veel activiteiten te doen, zoals watersporten, golfen, wandelen en fietsen. Het heeft ook een rijk cultureel erfgoed, met historische bezienswaardigheden zoals de kerk van San Bartolomé en het middeleeuwse kasteel. Bovendien biedt Javea een breed scala aan restaurants en bars, evenals een bruisend nachtleven.

Waarom Immo Lippens?

Als je op zoek bent naar vastgoed te koop ...