Costa Blanca Seaside

Te koop in La Zenia

Aanbod

 1 Resultaten

  € 197.700
  3
  2
  102.5 m²

  Ids: 22515
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 04/07/2022

  La Zenia is een geweldige bestemming aan de Costa Blanca en is gelegen aan de kust tussen de stad Alicante en Cartagena deze heeft twee hoofdwegen, de snelweg AP7 en de N332 die langs de kust loopt en de reiziger een ongeëvenaard landschap en uitzicht op de schoonheid van deze regio biedt. La Zenia ligt ook op 10 km van de Spaanse stad Torrevieja met zijn verscheidenheid aan sportieve activiteiten, culturele evenementen, festivals en winkels.

  Stranden: La Zenia heeft prachtige stranden in de directe omgeving, het prachtige La Zenia-strand dat groot en ruim is met een speeltuin voor kinderen, een strandbar met zicht over de lage kliffen, en het La Mirada Restaurant & Bar ligt ernaast, het La Zenia Hotel ligt op slechts een paar minuten lopen. Er zijn vele andere stranden vlakbij, waaronder het kleine veilige strand van Playa Flamenca en het beschutte strand van Cabo Roig met zijn prachtige selectie aan watersporten en op zondag live optredens.

  Goed winkelen: La ...