Costa Blanca

Te koop in Las Colinas

Aanbod

 3 Resultaten

  € 1.485.000
  3
  3
  240 m²
   € 608.000
   3
   2
   133 m²

   Ids: 23814,22441,22439
   Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
   Laatste update: 24/09/2023

   Las Colinas Golf en Country Club.

   Het clubhuis is zeer klassevol en het openluchtterras is fantastisch voor een koud biertje na het golfen maar je kan hier ook gerust van het zicht en een drankje komen genieten als je niet golft of ergens anders woont, zeer zeker een aanrader!
De prijzen op Las Colinas liggen iets hoger aangezien dit een zeer luxueus domein is. Als u overweegt om luxueus onroerend goed in Spanje te kopen, bekijk dan eerst de links op onze website naar enkele van onze favoriete nieuwe eigendommen in Las Colinas.

   Las Colinas in Campoamor, Costa Blanca, is vooral bekend om zijn golfbaan die zojuist is uitgeroepen tot beste golfbaan van Spanje tijdens de World Golf Awards-ceremonie in Portugal. Deze prachtige, weelderige baan is altijd de nummer één favoriet van zowel de lokale bevolking als bezoekers. De ongebruikelijke ligging van het golfterrein hier is gebruikt om een ​​veelzijdige baan te ontwikkelen met de breedte van de fairways en de grote golvende greens en royale aantallen tees, waar ...