Costa Calida

Te koop in Lo Pagan

Aanbod

 3 Resultaten

Ids: 23523,23522,22447
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 07/12/2022

Lo Pagan is een prachtig, pittoresk dorp net voorbij San Pedro del Pinotar aan de N332. Het ligt op 50 minuten van de luchthaven van Alicante en op 20 minuten van de luchthaven van Murcia. Lo Pagan heeft een prachtige natuur, een mooie lange promenade, een lang zandstrand en een kleine jachthaven. In de verte zie je de omtrek van de La Manga met zijn vele nieuwe gebouwen en het fantastische La Manga-resort.

Lo Pagan is het meest bekend om zijn "modderbaden" (Banos de Lodo) waarvan wordt gezegd dat ze geneeskrachtige eigenschappen hebben en dat ze vele aandoeningen genezen, waaronder huidaandoeningen, pijn, artritis, jicht en reumatische pijnen. De therapeutische waarden van modder zijn goed gedocumenteerd; sinds de tijd van Hippocrates in 460 v. Chr. Werden regelmatige studies van de modder en wateren rond de Mar Menor uitgevoerd door de Universiteit van Murcia, deze wijst uit dat er veel calcium, magnesium, kalium en fluoride, evenals chloor en zwavel aanwezig zijn ...