Costa Calida

Te koop in Los Alcazares

Aanbod

 0 Resultaten

Ids:
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 24/09/2023

Los Alcazares

Los Alcazares is gelegen aan de Mar Menor, een dorp die het hele jaar door leeft en waar momenteel ook veel nieuwe ontwikkelingen te vinden zijn. De dichtste luchthaven is de luchthaven van Murcia maar de luchthaven van Alicante is zeker ook een mogelijkheid! De naam Los Alcazares komt uit het Arabische Al-Kazar, wat kasteel betekent.

Deze gemeente heeft meer dan 15000 vaste inwoners, in de zomermaanden is dit getal aanzienlijk hoger door het toerisme, ook veel Spanjaarden van het binnenland vinden de weg naar Los Alcazares. Dit is een idyllische Spaanse badplaats waar je optimaal kunt genieten van watersporten, golf, winkelen, uit eten gaan, etc.

Bent u op zoek naar een appartement of woning aan de Costa Blanca? Geef ons dan gerust door wat u zoekt; een gelijkvloers appartement met tuin of een dakappartement met dakterras, een rijwoning in de stad of een villa in een gezellige wijk? Heb je een voorkeur voor een alleenstaande villa met privé zwembad of heb je liever ...