Costa Blanca

Te koop in Los Altos

Aanbod

 0 Resultaten

Ids:
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 07/12/2022

Los Altos is een wijk van Torrevieja, gelegen ten noorden van Punta Prima, nabij de N332. Het is gemakkelijk bereikbaar, aangezien het slechts 35 minuten van de luchthaven van Alicante en 25 minuten van de luchthaven van San Javier (Murcia) naar het zuiden ligt. Dit is een rustige, heuvelachtige locatie. Los Altos en is erg populair bij zowel Spaanse als Belgische vakantiegangers. Voor Spanjaarden is dit een van hun favoriete traditionele bestemmingen.

In deze rustige omgeving kunt u het lokale nachtleven omarmen met een korte wandeling naar Punta Prima, waar verschillende zeer goede restaurants zijn met heerlijk eten en met een prachtig uitzicht op zee.

De prachtige stranden van Punta Prima zijn vlakbij en u kunt ook wat verder naar Torrevieja om te genieten van de andere Blauwe Vlag-stranden waar de Costa Blanca bekend om staat. Los Altos heeft veel nieuwbouwontwikkelingen die vooral vanwege de goede prijzen erg populair zijn bij investeerders. Je kunt echt waar ...