costa-blanca

Te koop in Los Balcones

Aanbod

 1 Resultaten

  € 249.900
  5
  217 m²

  Ids: 23772
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 24/03/2023

  Los Balcones is een kleine urbanisatie tussen Punta Prima en Torrevieja, vrij dicht bij het nieuwe Torrevieja-ziekenhuis. (eigenlijk op de binnenweg van La Zenia naar Torrevieja).

  Het is een op zichzelf staande gemeenschap die de bewoner of vakantieganger alle benodigde faciliteiten biedt, waaronder supermarkten, bouwmarkten, sport, apotheken, banken en een aantal lokale bars, cafés en restaurants. Het centro comercial van Los Balcones is populair bij zowel Spanjaarden als toeristen.

  De stranden van Punta Prima en Torrevieja liggen op een korte 5 minuten rijden, net als alle voorzieningen die worden aangeboden door een multiculturele stad als Torrevieja op slechts 3 km afstand. Hier vind je prachtige villa's en appartementen waar het hele jaar door een groot aantal fulltime bewoners zijn, opnieuw Spaans gemengd met buitenlands. Het prachtige milde klimaat en de zon gedurende meer dan 300 dagen per jaar, samen met de gemakkelijke toegang, maken dit gebied zeer ...