costa-blanca

Te koop in Los Dolses

Aanbod

 1 Resultaten

  € 339.900
  3
  2
  88 m²

  Ids: 22471
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 04/07/2022

  Halverwege tussen La Zenia en Villamartin aan de Costa Blanca, is een klein commercieel centrum omgeven door een mooi gelegen urbanisaties, dit is één manier om Los Dolses te beschrijven. Misschien is een betere beschrijving een urbanisatie rond een commercieel centrum dat goed is doordacht om in elke behoefte van de bewoners te voorzien. Met keuze uit supermarkten, slagers, banken, een school, maar ook apotheken, draperie, tuincentrum en computerwinkel hoeft u niet ver te gaan voor al uw dagelijkse benodigdheden.

  Er is een ruime keuze aan bars en restaurants, onder andere in het commerciële centrum van Los Dolses. De supermarkt voor de lokale school Dialprix heeft een fantastisch aanbod aan verse etenswaren.

  De locatie van de nieuwe ontwikkelingen in Los Dolses maakt het een perfect gebied voor mensen die naar Spanje willen verhuizen. Wederverkoop is natuurlijk populair, maar nieuwbouw vormt 90% van onze verkoop in de regio.

  De La Zenia Boulevard, het ...