Costa Blanca

Te koop in Moraira

Aanbod

 2 Resultaten

  € 1.350.000
  3
  3
  476 m²

  Ids: 23810,22196
  Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
  Laatste update: 24/09/2023

  Vastgoed te koop in Moraira: Waarom dit de perfecte locatie is voor Belgische kopers

  Als je op zoek bent naar een zonnige plek om te wonen, dan is Moraira in Spanje misschien wel de perfecte bestemming voor jou. Dit pittoreske stadje aan de Costa Blanca biedt niet alleen prachtige stranden en een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, maar ook een ruime keuze aan vastgoed te koop. Immo Lippens, vastgoedmakelaar met kantoren in België en Spanje, kan je helpen bij het vinden van je droomwoning in Moraira.

  Moraira is een klein stadje dat zijn authentieke karakter heeft weten te behouden. Het heeft een charmante oude stad met smalle straatjes, pleintjes en een gezellige jachthaven. In de omgeving vind je prachtige natuurparken en talloze stranden, van kleine baaitjes tot lange zandstranden. Dit alles maakt Moraira een populaire bestemming voor zowel vakantiegangers als mensen die permanent willen wonen in het buitenland.

  Immo Lippens heeft een ruim aanbod aan vastgoed te koop in Moraira, van moderne appartementen tot ruime villa's. Met onze expertise ...