Costa Calida

Te koop in Murcia

Aanbod

 2 Resultaten

  € 354.900
  3
  2
  100 m²
   € 310.500
   3
   2
   100 m²

   Ids: 23795,23710
   Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
   Laatste update: 24/09/2023

   Huizen en appartementen te koop in Murcia

   Als Belgische koper die op zoek is naar een ideale plek om te investeren in vastgoed in het buitenland, is Murcia in Spanje zeker een optie om te overwegen. Gelegen aan de zuidoostelijke kust van Spanje, biedt Murcia veel voordelen voor buitenlandse investeerders, waaronder betaalbare vastgoedprijzen en een aangenaam klimaat.

   Betaalbare vastgoedprijzens
   Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van vastgoed in Murcia is dat de vastgoedprijzen hier nog steeds betaalbaar zijn in vergelijking met andere delen van Spanje en Europa. Er zijn veel verschillende soorten vastgoed beschikbaar in de regio, van appartementen tot villa's en landhuizen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor Belgische kopers die op zoek zijn naar een betaalbare tweede woning of investeringsmogelijkheid.

   Aangenaam klimaat
   Murcia heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers, waardoor het het hele jaar door aangenaam is om ...