België

Te koop in Nieuwpoort

Aanbod

Ids: 23659,23658,23656,23655
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 28/05/2023

Nieuwpoort

Nieuwpoort is niet alleen een drukbezochte badplaats, de stad is ook een historisch pareltje. Zowel strandliefhebbers als natuur- en cultuurliefhebbers brengen er een onvergetelijke vakantie door. Nieuwpoort ligt aan de monding van de rivier de IJzer. Het kilometerslange strand is er gemiddeld 50 meter breed. Net als in andere Vlaamse kustplaatsen tref je hier ook een verkeersvrije zeedijk aan, met aan de ene zijde het strand en aan de andere zijde een haast eindeloze verzameling bars, restaurants en winkeltjes.

Nieuwpoort is een paradijs voor watersporters. De stad bezit een enorm grote jachthaven, waar zeilliefhebbers volop aan hun trekken komen. Wie nog onvoldoende zeilervaring heeft op volle zee, kan eerst oefenen in het Spaarbekken van Nieuwpoort. Wandelaars en fietsers volgen de lange promenade langs de oevers van de IJzer vanaf het strand tot in de haven van Nieuwpoort. Ongeveer halfweg passeer je een uitkijktoren, waar je een mooi uitzicht hebt op het natuurgebied De ...