Costa Blanca Seaside

Te koop in Playa Flamenca

Aanbod

Ids: 23543,23542,23541,23385,23384
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 07/12/2022

Playa Flamenca is een gezellig kustgebied met rotsachtige baaien, grote kliffen, zandstranden en een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Naast commerciële centra, heeft het ook een aantal prachtige beschutte stranden om te genieten van de zon en watersporten, dit is een zeer gewilde plek om te wonen of vakantie te vieren voor ons toeristen. U hoeft niet ver te reizen om alles te vinden wat u nodig heeft en het is door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot een van de gezondste plekken om te wonen vanwege het fantastische klimaat, meer dan 320 dagen zon per jaar, gemiddelde temperaturen van 21 graden, het gezonde mediterrane dieet en het ontspannen tempo van het leven. Volgens het medische "Journal Lancet" hebben mensen die in Spanje wonen een levensverwachting van 2 jaar meer dan in andere Europese landen. Dus: Denk je niet dat het tijd wordt dat je een huis koopt in de regio van Playa Flamenca?

Mooie witgekalkte huizen in rustige en ...