Costa Blanca

Te koop in Villajoyosa

Aanbod

Ids: 23896,23664,23663,23547,23546,23436
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 11/12/2023

Als u op zoek bent naar vastgoed in Villajoyosa, dan is er voor elk wat wils.

Als u op zoek bent naar een droomhuis aan de Costa Blanca, dan is Villajoyosa zeker een plaats die u niet mag missen. Gelegen aan de kustlijn van de provincie Alicante, is deze charmante stad met zijn pastelkleurige huizen en prachtige stranden de perfecte locatie voor een tweede huis of permanente verblijfplaats.

Als Belgische koper kunt u genieten van de vele voordelen die Villajoyosa te bieden heeft. Ten eerste is het klimaat hier het hele jaar door aangenaam, met warme zomers en milde winters. Dit maakt het ideaal om te genieten van de buitenlucht en het prachtige landschap van de regio, zelfs in de wintermaanden.

Een ander voordeel is de locatie van Villajoyosa. Gelegen op slechts 35 minuten van de luchthaven van Alicante, is het gemakkelijk bereikbaar vanuit België. Bovendien is het slechts een korte rit naar andere populaire steden zoals Benidorm en Altea, waar u kunt genieten van een bruisend nachtleven en diverse activiteiten.

Maar wat maakt Villajoyosa ...