Costa Blanca

Te koop in Vistabella

Aanbod

 0 Resultaten

Ids:
Disclaimer: Prijzen op deze website zijn informatief en niet bindend. Immo Lippens krijgt alle prijsvermeldingen direct van de verkopers.
Laatste update: 24/09/2023

Vista Bella Golf

Vistabella is een golfdomein op een 12km van de kust, het dichtstbijzijnde dorp is San Miguel. Vistabella heeft echter zelf een commercieel centrum binnen het domein met enkel bars, restaurants, supermarkt, bank, apotheek, schoonheidsspecialiste, etc. Ook de bus rijdt vanaf Vistabella naar Torrevieja en Orihuela.

Het golfdomein is uitstekend ontworpen zodat zowel de beginnende golfer als de ervaren golfer hier zijn gading vindt. Ben je zelf geen golfer? Geen nood! In deze urbanisatie betaal je NIET mee in het onderhoud van het golfterrein maar kun je toch mee genieten van de prachtige omgeving.

Bent u op zoek naar een appartement of woning aan de Costa Blanca? Geef ons dan gerust door wat u zoekt; een gelijkvloers appartement met tuin of een dakappartement met dakterras, een rijwoning in de stad of een villa in een gezellige wijk? Heb je een voorkeur voor een alleenstaande villa met privé zwembad of heb je liever een appartement op een vakantiedomein waar je kan ...